Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 4 ütemű Trabantot fel...

Egy 4 ütemű Trabantot fel lehet spécózni, hogy menjen mint a golyó?

Figyelt kérdés

Már felnőtt ember vagyok, de egy fóbia megmaradt a fejemben: -Egy Trabanttal lehagyni az összes autót!

Tehát fel lehet tuningolni valahogy a gépet?

2010. máj. 15. 21:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

kell bele erősebb motor, rendes erőátvitel , fékrendszer , felfüggesztés , kormánymű,->kva sok pénz

mert ha motort cserélsz akkor kell már váltó is , ha azt sceréled akkor új futómű is , mivel erősebb lesz kell normális fék, mivel nagyobb erőhatások érik meg kell erősíteni a kasztnit...

és akkor még ottvan az is hogy ha legálisan utcán akarod használni akkor le is kell papíroztatni ami nem kis pénz

de amúgy meg lehet csinálni csak sok idő meg pénz és idegeskedés

2010. máj. 15. 21:26
 12/24 anonim válasza:
Rövid távon a férjem anno nitrohigítóval tunningolta a trabiját.Ment tőle,mint a gép.:)
2010. máj. 15. 21:26
 13/24 A kérdező kommentje:
Énnekem már az elég, ha az érdi emelkedőn felfelé felmegy 150-nel! (Nem próbálom ki, mert csak 130-cal szabad menni :-)
2010. máj. 15. 21:32
 14/24 anonim ***** válasza:
Egy haverom gyorsulni jár (nem épp tisztán :)). Na ő mondta, hogy egyszer lenyomta egy Trabi. 1.6-os VW motor volt benne. Ő egy tuningolt Suzuki Swift sedannal ment. Szóval nem lehetetlen az ügy.
2010. máj. 15. 21:39
 15/24 A kérdező kommentje:
Ez a válasz nagyon tetszett! Köszi!
2010. máj. 15. 21:41
 16/24 anonim ***** válasza:
A választ nem tudom, mert nem értek hozzá, de fix, hogy ismerlek. :D Kizárt, hogy még egy ember létezik, aki autómániás, és keveri a mániát a fóbiával. :D
2010. máj. 15. 22:11
 17/24 anonim ***** válasza:

vannak a sportmotorok közt:

600cc-130lóerő

1000cc-180-200lóerő

1000cc-n felül már inkább a nyomaték növekszik, nem a teljesítmény. szerintem, ha vennél valami használt 600-as vagy 1000-es Yamahát (vagy valami szupersportot), és annak a motorját építenéd át bele, viszonylag olcsón megúsznád. még az erősebb sportkocsikat is lehagyná(!!!) és a hangja is brutális lenne, mivel az ilyen motorok némelyike 16000-ig pörög. mivel a trabiba nagyon nagy motor nem fér, ezért javaslom inkább egy kétkerekűből áttenni. sportos, erős, gyors, és egyedi lesz :D

(de a zsaruknak nagyon nem fog tettszeni. büntetendő)

2010. máj. 15. 23:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Eladó egy John deer traktor, ha gondolod szét is kaphatod... ha megveszed utána nem érdekel mit csinálsz vele.
2010. máj. 15. 23:30
 19/24 anonim ***** válasza:
ennek mi koze hozza? (nem rosszbol xD)
2010. máj. 15. 23:31
 20/24 anonim ***** válasza:
üdv! Én egy Suzuki Hayabusa motorkerékpárnak a motorját raktam be a trabantomba, középen van minden súly, a motor mellettem van az anyósülés helyén. 170LE-s és a hátsó kerekeket hajtja. Országos, Nemzetközi szlalom versenyekre járunk vele és nagyon jó eredményeket érünk el vele. 3 hónap alatt kész lett. a youtube.com on vannak videók is: trabusa
2010. máj. 16. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!