Mikor fogom megszokni teljesen az autó irányitását?
Egy hete kezdtem el vezetni.Már az első óra elég jól ment, nem fulladt le a kocsi, szépen vezettem.A kanyaroknál még el-el kell a segitség az oktatóm felől.
Ti mennyi idő alatt szoktatok meg a kocsi irányitását? Szerintetek mennyi az optimális idő, ahhoz, hogy az oktatóm már csak az irányt mondja és ne kelljen be-be segitsen.
Nekem már az első órán sem kellett segíteni a kanyarokban.
De a jobb szélét marhára nem éreztem, ahhoz kellett kb. 6-7 óra.
Én 13 évesen a mezőn kezdtem a vezetést, körülbelül 15 éves koromra voltam stabilabb, és amikor 17,5 évesen elmentem, már elég magabiztosan vezettem ahhoz, hogy könnyedén átmenjek a vizsgán. Ezzel együtt amikor lett saját autóm, nagyjából 7-10 ezer kilométerrel később érezhetően jobban vezettem, és 15-20 ezerrel később pedig magabiztossá és határozottá váltam.
Érdemes lesz majd elmenned egy vezetéstechinkaira ha már nem félsz az autó vezetésétől, sok mindenre megtanít.
20-25.òránál fogod teljesen érezni az autòt:)
Legalábbis sajàt tapasztalat szerint,de minden ember màs,gyarkorolj minél sûrûbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!