Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi a tapasztalata?...

Kinek mi a tapasztalata? Érdemes online autóra nyári gumit vásárolni?

Figyelt kérdés
Ki hol rendelt? Nem régi gumit szállítottak?
2017. máj. 7. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én megrendelés előtt e.mailben rákérdeztem a gyártási évre és megadták. Utána rendeltem meg, de a helyszínen fizettem.

[link]

Nagyon korrekt, normális társaság, és náluk a legolcsóbb néha a gumi!

2017. máj. 7. 11:26
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

A férjem rendelt már többször.Azt kapta amit rendelt.

Hogy hol?Pontosan nem tudom, de onnan ahol a legolcsóbb volt.

2017. máj. 7. 11:27
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Online autóra én nem vennék gumit. Megvárnám a DLC-t. Azzal nem csak új gumi töltődik le hanem új pályák is.
2017. máj. 7. 11:31
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Milyen az az online autó?
2017. máj. 7. 12:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első két válaszolónak!
2017. máj. 7. 13:20
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Én a gumidirekt-ről rendeltem nyári gumit. Nagyon korrektek, olcsó áron, másnapra itt volt az áru. DOT szám szerint 1,5 hónapos gyártású gumi volt. ( Barum Brillantis)

Csak ajánlani tudom őket.

2017. máj. 7. 13:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megfogom nézni!:)
2017. máj. 7. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Igen, eddig két garnitúrát, illetve munkatársam is most rendelt, minden rendben. Mindig friss gyártást jött. (gumibiznisz, marso, gumiabroncs.hu)
2017. máj. 7. 16:21
 9/12 anonim ***** válasza:
13%
Nem, és nem csak gumit nem érdemes rendelni. Annak a híve vagyok, hogy boltban kell venni mindent, úgy, hogy meg tudod nézni. Mikor bejött ez a nagy internetes rendelés divat, akkor ráfizettem párszor, nem gumival, de azzal is rálehet (például 2 éve legyártott gumit küldenek).
2017. máj. 7. 17:45
 10/12 anonim ***** válasza:

9#

Engem amikor kezdő voltam, boltban is vertek ezzel át. Vettem új felniket, rakattam rá az egyik gumis hálózatnál 4 db akciós pirellit, hittem benne hogy márkával nem bukhat nagyot az ember.

Hát 2 év múlva műszaki előtt mutatja a szerelőm, hogy válik le a felület. Kérdezem hogy futózták? Azt monta hogy azt nem hiszi de ki tudja meddig állt a raktárban. (akkor még nem tudtuk mit jelentenek a dot számok, és az akció sem véletlenül volt akkora amekkora)

2017. máj. 7. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!