Hogy kivitelezhető Romet Komár vázba Simson blokkot szerelni? Ellentétes oldalon van a hajtás. Egyszerűen fordítva tegyem be a hátsó kereket? Azon kívül, a vázhoz való felfogatás mennyire igényel átalakítást (heggesztés stb. )
Mindent meg lehet oldani,ha van ügyes vagy,és van gyakorlatod.
Amikor mi motoroztunk,már a 80-as években láttam kisrometet Simson blokkal,sőt 125-ös Danúvia blokkal is.
Hegeszteni(egy G-vel!)ezt azt kell rajta,meg fúrkálni,stb.,de megoldható,és még mindig jobb hobbi,mint ülni és gépezni.
:)
"A kérdező kommentje:
Üzembiztosabb hobby) motort szeretnék, nem szándékozom száguldozni vele (tudom, hogy elcsavarná a lengőkart stb. ) elég a 30-40 km/h tempó."
Nem csavarja el a lengőkart, és a Komar is megy 40-nel. Én rendszeresen vittem vele a barátnőmet is 10-15 km távolságra.
"Azt is tudom, hogy forgalomba sem tudom ilyen átalakítással helyezni, szóval ilyen jellegű kommentek nem érdekelnek, csak maga technológia!"
Nem tudsz te semmit, a segédmotoros kerékpárok nincsenek forgalomba helyezve, nem kell vizsgáztatni azokat.
Amúgy bármit bármibe bele lehet gányolni, flex, hegesztő (így egy gével), és bátorság kérdése.
Elég gyakori tuning, nézegess képeket:
Köszönöm a válaszokat!
Úgy gondolom van némi kvalitásom a szereléshez. Tavaly vett egy fellelt Komár, csavarjaira szétszedtem, és újra építettem (beleértve a blokkot is).
Anno nekem simson S51B volt, és érzékelem a különbséget a két tipus között a Simson javára, viszont a Komár váz formájában több fantáziát látok (átalakítottam egyedi stílusúra), és egy simson blokkot szándékozom beletenni,de mielőtt veszek egyet, gondoltam megkérdezem, van-e különösebb akadája a beszerelésnek.
Ha 30-40-nel akarsz vele menni,tegyél bele egy 4 sebességes 51-es blokkot,Jawa mustang hátsó lánckerékkel.
A falra fel fog mászni :)
Szerintem nem rossz,olyan mint egy salakmotor!
Tedd csak bele azt a Simó blokkot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!