Felautomata robogo vezermulanc csere?
Sziasztok ! nemrégiben vettem egy motort, amit szerelgetek, javitgatok. Nagyon erdekel a szereles, ezert is vettem egy olcso motort amin tudok gyakorolni.
Most rendeltem meg a vezermulancot meg az uj fogaskereket a vezermure.
Kerdesem az lenne hogy honnan tudom ha kiveszem a vezermutengelyt, hogy jól fogom visszatenni?
A fogaskereken van egy jelzes, viszont azt le kell venni, hogy alaferjek egy csavarnak amivel kitudom venni a vezermutengelyt, viszont en a vezermutengelyen jelzést nem latok, hogy hogyan tudom ugy visszatenni, hogy jo legyen.
a vezermutengely-rol itt egy kep :
jelzést nem nagyon latok rajta, csupan a ket lyuk van elol a fogaskerek rogzitesehez..
Otletek, tanacsok ? : )
Ha csak nem valami egészen gagyi gyártmány akkor "bolondvédett". Ha mindent jelzésre teszel, akkor nem tudod rosszul összerakni!
A vezértengelyt pedig nem kell kivenni egy lánc cseréhez!
Az ötlet? Megkeresni, letölteni és elolvasni az adott typus javítási útmutatóját.
Le lesz írva melyik jelet hova kell tenni, hogyan kell ellenőrizni.
Ez típusonként eltérő lehet eléggé, pl. utoljára egy Suzuki TU125-öt javítottam: ott a vezérműkereket le kell szerelni a vezérműtengelyről a cseréhez (pontosabban a beépítéshez).
Szóval típus és évjárat alapján javítási útmutató. Magyarra ne nagyon számíts, főleg angol, de német esetleg előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!