Mennyiert fenyeznek altalaban egy elemet?
Autora valo kis szarnyat szeretnek fenyeztetni. (Swift)
Mire szamithatok, mennyiert fujnák az auto szinehez?
Penteken viszem karosszeriashoz megmutatni, csak erdekel mennyi lehet.
Elore is koszonom a valaszokat! (Beszologatok, unatkozok kimeljenek!)
Ettol feltem enis...
A szarny kicsi, tehat nem olyan nagy felulet, raadasul 7ezer volt osszesen futarral, tehat ennyit nem koltenek ra. Legfeljebb lefujom feketere ha tenyleg ilyen huzos.. :(
Igazandibol lakatosnal van az auto, kuszoboket cserelnek rajta ill. azokat fenyezik.. Penteken mehetek a kocsiert, viszem a szatnyat is, hogy mennyibe csinalnak meg es raknak fel kedvezmennyel. Sajnos elobb nem tudtam megszerezni a szanyat, mert nagyon ritka ez a fajta, ha meg van is, csak ajtostul adjak, de sikerult kifognom egy bontot, ahol olcson adtak...
15e tobbet nem szeretnek ra kolteni.. :/
Pénz nélkül tuningoljuk a szakadt stiftet? Anyu tudja, hogy itt állatkodsz?:)
Viccet félretéve, előbb kellett volna szólni a fényezőnek, hogy lesz még plusz egy szárny is, akkor "olcsón hozzácsapta volna a többihez. Az sem mindegy mennyit kell vele dolgoznia
Azert azt nem mondanam, hogy penz nelkul tuningolom a "stiftet'.
Telen 100e koltottem a motorfelujitasra, kuplung cserere stb..
Most 170lesz a lakatolas ( nem csak a kuszoboket cserelik.. )
Es akkor meg ott vannak az uj gumik, felnik.
Utolag konnyu okosnak lenni, 1eve keresek ilyen szarnyat, es mikor beadtam a lakatoshoz, nem volt nekem. 3 Suzuki bontotol kerdeztem meg, de nekuk sem volt. Egy aprohirdetesben talaltam olcson, tegnap erkezett meg.
Az autot gyonyoruen megcsinaltak, es viszonylag olcson.
A szarnyra 20e mondtak fenyezesre es felrakasra, szoval "belevagok'. :)
Jovoheten elvileg mehetek is erte.
Én is pont ilyen szárnyat keresek. Eddig még nem jártam sikerrel...
Egyébként ennyire fontos volt az az autó? Én 3 hónapja vettem meg a jelenlegi Swift-emet kereken 300 ezerért, teljesen kilakatolva, felújított motorral és felfüggesztéssel, alufelnivel és szinte új gumikkal. Festés az olyan so-so.
Hany ajtos a tied?
Irj privit, es segitek keresni.
Igen, nevelofaterome volt, aki 3eve elment... A szulei vettek ujonnan szalonbol, rengeteget alt a verda, tudtam, hogy idoben mindent megkapott, vigyazva volt ra. Szeretnem meg sokaig megtartani, 1eve van jogsim, elso verda, szoval ja.. szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!