Autókereskedésben lehet bankkártyával fizetni?
Mert akkor ez a nesze semmi fogdd meg jól!
MOndasz is, meg nem is! Döntsd már el, hogy melyik! Egyik felében ez van, a másik felében meg az!
Melyik????
Melyik a jobb??
Idióták vagytok.
"Komoly, nagy kereskedésekben is JOBBAN szeretik a készpénzt,
Tehát itt a PÉNZT emeled ki.
A mondat másik felében viszont ezt:
"a bankkártyás fizetésnél nem lehet sumálkolni, hazudni az adóhivatal felé"
Tehát akkor mind a kettőnek megvan a maga előnye, VISZONT a pénzt JOBBAN szeretik!
Ütöd a másik felével a PÉNZT! Mivel annak meg nincs olyan előnye, hogy az adóhivatal elől el lehet titkolni, MÉGIS JOBBAN szeretik!
He??!
Viszont a bankkártyánál NINCS sumákság.
Akkor??? Melyik??? Még mindig ezt kérdezem, mert ütöd egyik felével a másikat!
"Tehát akkor mind a kettőnek megvan a maga előnye, VISZONT a pénzt JOBBAN szeretik!"
Nem, csak a kp.-nek van előnye, mégpedig az, hogy lehet vele adót csalni.
De ebből tényleg elég volt nekem, nem foglak szövegértésből korrepetálni, vitatkozz magaddal.
Ahol én voltam, ott nem lehetett kártyával fizetni. A milliós tételeket utalással intézik, nem készpénzeznek. De biztos van, ahol lehet úgy is, csak a készpénz kezelése plusz macera és költség mindkét félnek.
Nem éri meg kockáztatni egy jó nevű kereskedésnek, mert akkor rövid úton bezárhatná a boltot.
Fú bazzeg, halmozottan fogytékos funkcionális analfabéta a láthatáron.
1-es írt egy értelmes összetett mondatot. Elhiszem hogy az éjjelnappalbudapest meg éden műsorokban ez nem megszokott, de általános alsóban tanítják. Bazz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!