Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ekkora tahók az autó...

Miért ekkora tahók az autó kereskedők? Gyermekarcú 26 éves fiú vagyok. Szeretnék autót venni, de senki nem vesz komolyan. Én pedig nem fogom az alapján megvenni hogy " jó a színe" vagy " jég hideg a klíma". Ezek engem hülyének néznek?

Figyelt kérdés
Honda civic ctdi 2.2 2008 vagy renault laguna 2008 vagy egy Nissan almera. A civic teszik a legjobban, de egyszerűen nem tudom kipróbálni. egyszer beindította nekem egy ember hogy meghallgathassam a motorját, de a telep tulaja úgy szaladt oda mint egy idegbeteg, és azonnal leállította. "ebből elég". mondtam neki hogy komoly érdeklődő vagyok, sőt még a pénzem is megmutattam, leszarta... Miért ennyire bunkó? És ez nem az első eset....
2017. máj. 2. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha "informatikus mérnök" vagy, akkor még komolytalanabb, ha ennyi kp-val mászkálsz nepperekhez. Ha nem érted miért, akkor felesleges elmagyaráznom...
2017. máj. 2. 18:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Enemy, ott a pont! :-)
2017. máj. 31. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!