Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan mossam le a motoromat?

Hogyan mossam le a motoromat?

Figyelt kérdés

Lakótelepen lakom, utcán parkol (ponyva alatt) a motorom. YouTube-on nézegettem motormosós tippeket, de mindegyik arra alapult, hogy a kertben teljesen el tudod áztatni a motorodat a slaggal. Nincs kertem, slaghoz se férek hozzá. A nagynyomású kézimosóba nem merem a motort lemosni, nehogy valami kárt okozzak benne.

Akik ilyen körülmények között tároljatok a motorotokat, higyan tartjátok azt tisztán?

2017. máj. 1. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan végigcsapathatod magasnyomásúval, ha a motor normálisan van összerakva nem szabad hogy baja legyen!

De ha ennyire félted a járgányt akkor vidd el szerelőhöz hogy nézze át mennyire tartósak rajta a csövek, vezetékek, egyéb vackok, és ha ő azt mondja mehet nyugodtan akkor nyugodtan csapasd le. Bátyám a gyorsulási motorját minden nagyobb út után magasnyomásúval végigcsapatja a közeli kútnál és semmi baj a motornak, pedig nekünk van udvarunk meg slagunk, csak a magasnyomású döglött le.

2017. máj. 1. 09:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Hmm... Okés, megnézem akkor. Köszi a választ.
2017. máj. 2. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs víz a garázsnál. Én leviszek egy öntözőkannát és még egy vödör vizet:) Ha nem sáros vagy ilyesmi akkor 30l vízből simán lemosom. Meg biológiailag lebonló motormosót használok mert ugye a víz az elfolyik.
2017. máj. 4. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!