Hogyan tudnám leszedni a kipufogó dobot a csőről?
Figyelt kérdés
DRZ motoromon van egy sport dob, csővel együtt. Kiakasztottam a rugókat, kiszedtem a tartó csavarokat, húznám le a dobot, de meg se mozdul.. próbáltam már mindent, ami eszembe jutott. Fújtam wd40 el, meg se mozdult. Elkezdtem ütögetni, semmi. Utána egy fémdarabbal betámasztottam és ütöttem nagyon erősen, de még mindig semmi. Végül elkezdtem melegíteni gázlámpával a dobot a cső körül, de meg se moccan.. Esetleg tudtok valami normális ötletet adni, hogy mégis mit csináljak? hogy tudnám leszedni?2017. ápr. 30. 21:56
1/1 anonim válasza:
Egyáltalán biztos, hogy két darabban van, csak mert nem derül ki pontosan milyen dob, de sok olyan van, ami valójában egybe van hegesztve és csak a hengerfejről lehet levenni egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!