Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Babetta légszűrőjével van a...

Babetta légszűrőjével van a probléma vagy a Shuber-rel?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most felújítottam egy 210-es babettát és olvastam egy honlapon hogyha a légszűrőből levágsz úgy 8 centit és 45 fokos ferdeséggel akkor több levegőt kap és nagyobb lesz a teljesítménye.Nah én le is vágtam, ment vele egy jó darabig kb 20-25 km.Ezután egyszer elfelejtettem megnyitni a benzincsapot és mikor ráhúztam a gázt, felhörgött (utána megnyitottam).Otthon mikor berúgtam az alapjárat megvolt, viszont ha ráhúztam a gázt felhörgött és leállt.Végül rájöttem hogyha az ujjam a légszűrő csonk elé rakom mikor veszi be a levegőt akkor megy normálisan, és nem hörög.Mondom fasza akkor megpróbálom eltömíteni félig a légszűrőt és akkor minden rendben.Hát nem lett minden rendben.Ezután vettem egy új légszűrőcsonkot de most azzal sem jó.Próbáltam beállítani a karburátort de nem volt jó úgy sem.Most a shuber-re gyanakszom de már nem is tudom mi lehet a baj mert az új légszűrővel is ugyan azt csinálja mint miután elromlott: ha ráhúzom felhörög és ha tovább húzom akkor felhörög és leáll.
2010. máj. 15. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, mit állítottál a karburátoron. Ha nem a megfelelő módon állítottad (lecsökkent a szívócsővákuum, nagyobb lett a beáramló levegő mennyisége, ezért nagyobb fúvókák kellenek, nagyobb benzinszint, feljebb emelt súbertű), akkor lehet, hogy hiába cserélsz ki mindent, akkor sem fog működni. De azok alapján, amit leírtál (a szívócsonkot eltakarva működik), valószínűleg csak ennyi a gond.
2010. máj. 15. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:

hideg a motor!

Nekem is babszim van 207-es és amelyiket most akarom összehozni azzal is ez a gond bezárom a karburátor levegőelzáróját akkor stabilan megy alapjáraton de ha ráhúzom leáll ! Várd meg míg felmelegszik!

De én megmondom neked hogy mielőtt sportlégszűrőt csináltam rá tőből levágtam a légszűrő fém rudat ,nem vacakoltam 45 fokban :)

2010. máj. 15. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

szóval a motornak nincs baja de nézd meg a kipufogó hangtompító dobját mert lehet el van tömődve, vagy pakold ki a kipufogót és a véget rakd csak rá ;) hidegen nem fog lehörögni hanem tudsz vele rendesen menni! Súberre ne gyanakodj ahhoz semmi köze! még hideg a motor vagyis hamar kihűl és ezért szükséges bemelegíteni :) sok sikert!

2010. máj. 15. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!