Renault Megane kilóméteróra nem megy. Mi lehet az oka? Többi lent
Figyelt kérdés
Renault Megane (98 évjárat, 1.4 8 szelep) kilométeróra nem mindíg mér. Néha gondol egyet és rendesen működik és ilyenkor a digitális kilométer számláló is mér. De utána csak szépen leesik alaphelyzetbe. Mi lehet a baja? Tegnap kiszedtem a váltóból a jeladót és megtakarítottam WD40-el. De semmi. Az óracsoportot is néztem, de semmi. A csokiknak semmi bajukat nem láttam. Valaki tudna értelmes tanácsot adni?2017. ápr. 29. 18:15
1/3 anonim válasza:
A hibanaplót nézesd meg, mert lehet van valami hiba amit szeretne neked kiböfögni ezzel. Hiába van service meg check engine lámpa is...
Vagy pedig simán csak szar már az óra.
2/3 anonim válasza:
Ha csak a sebességet és a megtett utat nem méri, de a többi műszer jó, akkor a jeladó lehet a hibás, vagy a vezeték valahol.
Ha a km óra léptető motorja lenne rossz, akkor a km számláló működne.
Ugye nem a felső holtponti jeladót vetted ki? [link]
Egyébként ABS van az autódban?
3/3 A kérdező kommentje:
De azt vettem ki. Tudomásom szerint van ABS
2017. ápr. 30. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!