Skoda Felicia 1.3MPI gyertyákat hol találom?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 08:09
2/7 anonim válasza:
Valahol ott van az MPI feliratos műanyag burkolat alatt. Ott látok négy valamit ami kijön a motorból.
3/7 anonim válasza:
Gondoltam szólok, hogy a trafósor alatt keresd, ami szépen látszik a motor első oldalán. Az MPI felirat alatt az injektorok vannak!
Így néz ki a trafósor:
4/7 anonim válasza:
Az jutott még az eszembe, hogy ha ennyire értesz hozzá, akkor inkább ne kezdj szerelni, mert ha elrontasz valamit, akkor többe fog kerülni, mint a szerelő óradíja!
5/7 anonim válasza:
Csak úgy írom,hogy nem a gyertyák miatt rángat és fullad! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a segítséget nem indul az autó tegnap még ment kicsit a szelep viszont kopogott a gyertyákat gondoltam megnézem köszönöm még egyszer a segítségeteket!Benzin pumpát mindent most cseréltem ki.
2017. ápr. 29. 09:48
7/7 anonim válasza:
"Benzin pumpát mindent most cseréltem ki."
Na ez a baj!
:D
Ha a gyertyákat se találod, akkor hogy jut eszedbe hozzányúlni az üzemanyag rendszerhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!