Miért nem bír 25-nél többet menni Aprilia Area 50 robogóm? Nem pörög fel, nincs benne erő.
Nagyon köszönöm a kipufogós ötletet, ez eszembe nem jutott volna és lám, úgy néz ki valóban az volt a probléma okozója. Leszereltem a kiput, egyelőre csak egy kicsit megpiszkáltam egy dróttal belülről, aztán erőteljesen próbáltam kiráznogatni belőle a kox-darabokat. Jött is belőle valamennyi. Összeraktam és már indításnál alapjáraton is észre lehetett venni a változást. A próbakör után nagyon boldog lettem, szépen húz a motor, úgy mint régen. Ezzel még nincs vége a folyamatnak, mert a teljes sikerhez ki kell égetnem a kipufogót, hogy a lerakodott kox mind kijöjjön belőle, amely révén javulnia kell majd a fogyasztásnak, a hangjának és a teljesítményének is. Kicsit körbejárom a megfelelő kiégetés folyamatát, bár egyelőre azt látom, hogy nekem nincs hozzá megfelelő eszközöm (gázégő, kompresszor).
Szóval köszönöm még egyszer a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!