Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legmegbízhatóbb 90 lóerős TDI...

Legmegbízhatóbb 90 lóerős TDI (vagy akár HDi) motoros kocsik,800 ezerig?

Figyelt kérdés

Jelenleg 1 autóm maradt,ami inkább hétvégi autóm,11-12-t könnyedén benyakal.Jelenleg azzal járok,mert a munkába járós kocsimat nagyon jó áron elvitték,kb nem tudtam rá nemet mondani.

90 lóerős megbízhatóbb 1.9 vagy 2 literes turbó dízelben gondolkodom,csak TDi vagy HDi.

Peugeot 206 vagy 307 HDI motorja milyen?Mennyire megbízható?

2017. ápr. 25. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:

A 90lovas 2.0HDi motor nagyon jó és tartós konstrukció, csak egy baj van vele, hogy a Peugeot körítés nem a legjobb hozzá, fordba pedig nem volt csak a 136lovas változat.

A 90lovas 2.0HDi tud annyit megbízhatóságra mint az 1.9tdi.

2017. ápr. 25. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kérdés, hogy ebben ezekkel a feltételekkel a VAG csoportos 90 lóerős TDI-knek nincs ellenfele.
2017. ápr. 25. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
90 lovas HDI-ről én is jókat hallok, de azért mégiscsak a TDI jobb, és több a tapasztalat is vele.
2017. ápr. 25. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!