Milyen autót érdemes venni?
Régebbi típusokra gondoltam. Ez lenne az első autóm.
KB. 1998-2004-es évjárat között.
(450-550E forint)
Az alábbiak közül melyik lenen a legjobb?
Suzuki swift.
Volkswagen golf, polo.
Opel astra g
Seat leon, cordoba
Mások is érdekelnek, ha van valami jó, vagy aránylag jó autó.
Ami érdekel: Fogyasztása.
Teljesítménye.
Használhatósága.
Szerviz igénye és költsége.
A kaszni horganyzott-e, mennyire rozsdál.
Stb...
"akármilyen autóm is lesz, egy alváz védelem lesz rajta csinálva"
És akkor azt hiszed hogy eltűnik a rozsda?
Ami először elkezd rohadni egy autón az nem az alváz.
A rejtett helyeken rohad és főleg a peremek alatt ahol a több lemez össze van ponthegesztve. Tipikus helyek: küszöb, sárvédőívek, tankbetöltő nyílás környéke stb.
Az aljáról menet közben könnyen letisztul a rászóródott sólé, az ilyen rejtett helyekről a kedves gazdinak kéne letisztítani.De a legtöbben csak mennek az autóval , és amikor észreveszik a rozsdát akkor már belülről kiért a lemezen keresztül. Kasznis tudna mesélni.
Nekem f-astra volt. kis lyuk a küszöbön, megjavítjuk. Addig tépkedtem a rozsdát amíg kellett egy teljes javítóelem.Ja és belül a küszöbben a belső tartóhíd is csak nyomokban volt felismerhető, konkrétan a fele meg sem volt.
Az üregvédő az ott volt szépen amit belefújtam 2 évvel előtte. ráragadt az akkori rozsdára, egyfajta hártyát alkotva. szart sem ér így már. Amikor elvitte a bontós az alváz olyan állapotban volt akkor is mint új korában .
Nem hiszem, hogy eltűnik a rozsda.
Ne hidd azt, hogy az alváz védelemmel a féltengelyt, meg az ülés alját akarom lekenni, úgy hogy nincs megcsiszolva a felület. De egyébként köszi a részletes tájékoztatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!