Miért vesznek az emberek drága autókat mikor biztosan jön valami barom és meghúzza, neki megy?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 20:11
1/9 anonim válasza:
Miért születik meg az ember, ha úgyis majd szar lesz az élete, stb.??
2/9 A kérdező kommentje:
nekem jo életem van
2017. ápr. 21. 20:43
3/9 anonim válasza:
Mert karcosan is jó autó húz mint állat, jó vezetn,i csendes, biztonságosabb.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem ilyen gyakori, hogy meghúzzák, nekimennek.
És ahogy már írták pár karcolástól az még ugyanolyan jó autó.
5/9 anonim válasza:
Azért mert sokkal jobban mutatok egy (szerinted) karcos x6-osban mint egy karcos opel astrában.
De amugy minek eszel ha úgy is kisz arod?
6/9 anonim válasza:
Mindenki a maga szintjén nyomorog. Aki drága autót vesz, annak arra is lesz pénze, hogy megjavíttassa. A láthatóan drága autókra egyébként a többi közlekedő is szokott vigyázni (általában persze), mert ha megtörik, az ő biztosításuk terhére kell kijavítani.
7/9 A kérdező kommentje:
"Szerintem nem ilyen gyakori, hogy meghúzzák, nekimennek."
Akkor csak én élek debil környéken.
2017. ápr. 21. 22:01
8/9 anonim válasza:
Hát, én ismerek olyat, akinek ha valami baj lesz az autójával, kénytelen felvenni rá egy rakás hitelt...így is lehet élni, én mondjuk sosem értettem ezt. De a rongyrázás biztos fontosabb dolog pár emberkének.
9/9 anonim válasza:
"nekem jo életem van"
Na látod, van autó is amelyiknek ilyen szerencséje van, és nem történik semmi. Az én autóm 25 éves, és még törésmentes, de karc sincs rajta (kopp-kopp), pedig nap használatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!