Toyota corolla (2002 - 1,4 vagy 1,6) vagy BMW 318I vagy BMW 320d. (2001/2000)?
Akkor lehet jó választás lenne egy dízel corolla.
2002-2006 között gyártottat nézzél. 2 literes ,90 lovas d4d, én ezt ajánlom, nekem is ez van. És hogy menyire bevált? Szerintem a világ egyik legmegbízhatóbb dízel motorja! De ezeket is össze-vissza tekerik. Okosan kell választani.
Egy kis segítség:
Normális döntés? Amelyiket te szeretnéd, nem lehet a két autót egy lapon említeni.. tökre más konstrukciók, mind a két gyártónak vannak jó és rossz motorjai..
Toyotákat annyira nem ismerem,de szerintem van több fórum is ,ahol mindent leírnak , egyébként 2000/2001 es BMW -t soha nem vennék ,már csak a kora miatt is.. szinte minden baja, mindegyik rohad már...ami nem azt meg nem fogják eladni, de alapból a szervizdíjjak, egy BMW nél azért megkell fizetni ( nyilván ha adsz rá és nem sufnituningba cipeled, bár az egyik autónak se tesz jót.. ) .
De egyébként ha BMW-t akarsz, szerintem nagyon jó az 1 es , 120D( M47 motrokoddal 163 lóerő) vagy 118D ( M47 el 122 , N47 143 2006/2007 de az egyik legmegbízhatóbb motor az M47 ) Kis kaszni , alacsony fogyasztás , nagy nyomaték.. Bár sok hely nincs benne, mondjuk azt nem írtad, mire kéne, de egyébként ugyanez az évjárat 3 as BMW kbe is dettó ugyanez a motor van 318d illetve 320d be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!