Mi lehet a probléma az autón?
Suzuki swift sedan. Macskakövön olyan mintha centrifugába ülnék,szörnyű. Ez lengéscsillapító probléma? Vagy esetleg rugó? Orvosolható házilag? Kb milyen árban lenne ezt megcsinálni?
Köszönöm a válaszokat.
Így van,de valami borzalmasan. Akkor utána nézek mert ezt így nem fogom sokáig bírni ezeken az utakon. :D
Könnyen cserélhető,vagy szervíz?
Nem arról van szó hogy nem viszem szerelőhöz,volt már szerelőnél más okból.Kiváncsi voltam nagy feladat e,ha igen akkor megy a szerelőhöz,hülye nem vagyok.
De olyan gondokkal mimtegy ékszíj csere,munkahenger megjáratás,olajcsere,szelepfedél tömités csere,ilyenekkel nem viszem el mert a hülye is megcsinálja otthon,jól szerelhető autó,de ha szerelőhöz kell vinni akkor nincs mese. Nem azért kérdeztem meg mert semmi áron nem akarom elvinni.
Nekem Szegeden 5k/db áron cserélt a régóta megbízható szerelőm gátlót. Plusz az anyag, természetesen.
Nekem tudás és szerszám hiányában megért ennyit ez a biztonságkritikus művelet.
Ha a szelepfedelet leszeded és tömítést cserélsz, akkor nem stresszelnék egy lengéscsillapítón.
Szerinted én hogy kezdtem? Álltam a kocsi mellett az új lengéscsillapítókkal és rugóösszehúzókkal, vakargattam a fejem hogy most mi lesz. Az elsővel szenvedtem egy ideig mert nem tudtam mi hogy van pontosan, de megoldottam. Azóta már túl vagyok néhány ilyen szétbontáson, pikk-pakk megoldom.
Arra figyelj hogy mindent ugyanúgy rakj össze. Igazából adja magát, legó az egész, de abból bajod nem lesz ha lefotózod ahogy szétszeded (pl hogy a rugó alsó vége merre áll)
A másik hogy a rugóval körültekintően dolgozz
Ha kész vagy, beállíttatod a futóművet és megveregeted a válladat hogy ügyesen megoldottad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!