Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet úgy lízingelni egy...

Lehet úgy lízingelni egy autót, hogy idővel ne nőjjön a törlesztőrészlet?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Ha emelni akarja a bank a törlesztő részletet, kérsz futam idő hosszabbítást.
2017. ápr. 19. 17:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz.
2017. ápr. 19. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Örök életedbe bánni fogod,ha hitelre veszel autót.Pár év alatt annyit fizetsz majd a banknak,hogy abból 2 autód is lehetne ...Ha szót fogadsz az előző válaszolónak,akkor olyan,mintha már 2 hiteled is lenne utána,amiből az előzőt törleszted.
2017. ápr. 19. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél idősebbet, de autóra hitelt fel venni a legnagyobb baromság a világon.
2017. ápr. 19. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az első vagyok,de a másik kettőnek igaza van.Nem szabad hitelre semmit venni,főleg autót.Ők leírták,hogy miért.Amiből a részletet fizetném azt félre teszem és utána kamatok nélkül veszem meg.Előre látással már rengeteget spóroltam.
2017. ápr. 19. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!