Indulás után elkezdett rángatni mi lehet az oka?
Tegnap a zöldnél egy kicsit kövérebb gázzal kellett elindulnom, mert egy kedves delikvens majdnem hátulról belém jött. Ezután rögtön kigyulladt a műszerfalon a sárga motor ikon, és istentelenül elkezdett rángatni az autó, de amint leállítottam, gyújtást levettem majd újra beindítottam a kocsit, a motorjel eltűnt nem rángatott, azóta nem is csinált ilyet. Mi lehetett a baj? A katalizátorom kezd meghalni? vagy a levegő vagy az olajszűrő túl koszos?
Köszi a válaszokat
Jaja, olvastasd ki, ennyiből nem lehet eldönteni.
Amúgy ezt csak én nem értem?
"Tegnap a zöldnél egy kicsit kövérebb gázzal kellett elindulnom, mert egy kedves delikvens majdnem hátulról belém jött."
Miért kéne azért gyorsabban indulnod, mert ő majdnem belédjött? Le fog fékezni, nem fog neked menni. Csak gondolom nem szívesen áll meg miattad a zöld lámpánál és próbál minél később fékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!