Manuális klímát megyek cseréli automatára, van valakinek jó tippje?
Manuális klíma a legutálatosabb dolog a világon, mindig kézzel játszani, vagy meleg vagy hideg van...
Egy másik Golf-ot vettem ami nincs papírokon és auto klímával, műszerfalon kívül mit kell átrakni még? motornál van még valami vagy csak a "resistor" a motorja mellett
Mégis mit kell játszani kézzel?
Szerintem azt se tudod hogy működik a klima.
Bekapcsolom, a hidegre állitom és utána a fokozatot kell csak szabályozni. Ennyi !!
Mennyi idióta :D
Én Peugeot kocsikba szereltem.
Ha klímás volt előtte (AC) akkor könnyebb:
1.) Legjobb az egész műszerfalat mivel a kis motorok is benne vannak amik állítják (ez a manuálisban nincs) majd ezt bedugod az új digi panelbe
2.) a "resistor", igen azt is cseréled és a fűtés motort is mivel az automatának több a kontaktusa
3.) elül az ablakban a szenzort se felejtsd ami a napsütésre van hogy érzékelje
Ajánlom hogy a 2 kocsit pontosan egyszerre szed szét, így látni fogod mi más és hova mennek a kábelok, hőmérő pedig a digitális kék panelben van.
Na ez már rendes válasz utolsó, köszönöm szépen :)
A többi gyűlölködő azt hiszi hogy ez űrhajó vagy ilyesmi...
Azt sem tudjuk milyen évjáratú a golf.A 7-es válaszoló meg egy öntelt majom,viszont okoskodni azt tud.Ír valamit,azt jólvan.Egy klíma átépítése-beépítése nem egyszerű,még tapasztalt szakembereknek sem megy néha a hibafeltárás sem.Gondoljatok egy egyszerűnek tűnő szivárgásra például.Egy ilyen dologgal is sok a szívás,nemhogy egy komplett beépítéssel...
De aki olyan okosnak képzeli magát,mint a 7-eske,az bátran szereljen klímát otthon.A kérdezőnek tényleg fogalma sincs semmiről.Inkább vegyen egy olyan autót,amiben automata a klíma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!