Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Manuális klímát megyek cseréli...

Manuális klímát megyek cseréli automatára, van valakinek jó tippje?

Figyelt kérdés

Manuális klíma a legutálatosabb dolog a világon, mindig kézzel játszani, vagy meleg vagy hideg van...

Egy másik Golf-ot vettem ami nincs papírokon és auto klímával, műszerfalon kívül mit kell átrakni még? motornál van még valami vagy csak a "resistor" a motorja mellett

2017. ápr. 19. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
A fél autót :) Mire kiépíted az érzékelők rengetegét, addigra beleöltél annyit, amennyiből automata klímásra tudnád cserélni.
2017. ápr. 19. 14:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem gond, van időm, csak ne hagyjak ki valamit :)
2017. ápr. 19. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Időd lehet hogy van,de hozzáértésed láthatóan nem sok.......így a helyedben hanyagolnam ezt az átépítősdit,főleg mivel a vége borítékolhatóan az lesz,hogy szét lesz szedve az autó atomjaira,benne lesz egy csomó munkaórába meg pénzbe a történet,de működni nem fog az sicher!
2017. ápr. 19. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Sztem is jobb békénhagyni.Belepakolni egy automata klímát nem kis szívás,hogy az normálisan működjön is.Ez kb. olyan,mint amikor valaki turbót akar a szívóbenyás kocsijába...De ha szeretsz szívni,akkor hajrá!
2017. ápr. 19. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Mégis mit kell játszani kézzel?

Szerintem azt se tudod hogy működik a klima.

Bekapcsolom, a hidegre állitom és utána a fokozatot kell csak szabályozni. Ennyi !!

2017. ápr. 19. 14:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert gondoljátok mikor az autógyárban raktuk be a dolgokat hogy különbözik és "soha" nem fog működni... Hát több segítséget vártam.
2017. ápr. 19. 14:53
 7/10 anonim válasza:
47%

Mennyi idióta :D

Én Peugeot kocsikba szereltem.

Ha klímás volt előtte (AC) akkor könnyebb:

1.) Legjobb az egész műszerfalat mivel a kis motorok is benne vannak amik állítják (ez a manuálisban nincs) majd ezt bedugod az új digi panelbe

2.) a "resistor", igen azt is cseréled és a fűtés motort is mivel az automatának több a kontaktusa

3.) elül az ablakban a szenzort se felejtsd ami a napsütésre van hogy érzékelje

Ajánlom hogy a 2 kocsit pontosan egyszerre szed szét, így látni fogod mi más és hova mennek a kábelok, hőmérő pedig a digitális kék panelben van.

2017. ápr. 19. 15:15
 8/10 A kérdező kommentje:

Na ez már rendes válasz utolsó, köszönöm szépen :)

A többi gyűlölködő azt hiszi hogy ez űrhajó vagy ilyesmi...

2017. ápr. 19. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
47%

Azt sem tudjuk milyen évjáratú a golf.A 7-es válaszoló meg egy öntelt majom,viszont okoskodni azt tud.Ír valamit,azt jólvan.Egy klíma átépítése-beépítése nem egyszerű,még tapasztalt szakembereknek sem megy néha a hibafeltárás sem.Gondoljatok egy egyszerűnek tűnő szivárgásra például.Egy ilyen dologgal is sok a szívás,nemhogy egy komplett beépítéssel...

De aki olyan okosnak képzeli magát,mint a 7-eske,az bátran szereljen klímát otthon.A kérdezőnek tényleg fogalma sincs semmiről.Inkább vegyen egy olyan autót,amiben automata a klíma.

2017. ápr. 19. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Haladás? Vagy feladtad?
2017. ápr. 25. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!