Dízel motor hidegen letilt, miért?
Olyan van, ami nem hagyja hogy hidegen széthajtsd, és addig csökkentett teljesítménnyel dolgozik.
De az nem így van, hogy egyszercsak nem megy úgy. Én is hanyagolnám...
Én már nem venném meg azt az autót. Szerintem tudják ők hogy mi a baja, csak a kereskedő úgy van vele hogy úgy is megveszed így mondott valamit és lehet fél év után elviszed te magad szerelőhöz ezzel a problémával és kiderül majd hogy még egyszer annyit költhetsz rá hogy rendben legyen. Az ilyennel vigyázni kell.
Persze vannak olyan autók valóban hogy nem engedik hogy hidegen széthajtsák és ezért gyengébb teljesítménnyel üzemel ameddig fel nem melegszik, de az nem jár ilyen jellegű problémával.
Én nem dönthetek helyetted, de ha picit belegondolsz inkább nézzél más autót.
"Olyan van, ami nem hagyja hogy hidegen széthajtsd, és addig csökkentett teljesítménnyel dolgozik. "
Nem, ilyen nincs.
VW féle 1.9 TDI-ken a turbó geometria leragadása szokott hasonló gondokat okozni, a 2.2 DTI-t nem ismerem.
"De ő is ugyanezt mondta mint ti"
Szóval szerinte se kellene megvenned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!