Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szívózhatott velem a...

Miért szívózhatott velem a Nissan Qashqai sofőrje?

Figyelt kérdés

Ma kipróbáltam egyik kedvenc régi autónkat, Opel Omegát, kicsit rosszul ment a vezetés mivel én egy elég balfék sofőr vagyok. Sajnos az 1-ből 2- be váltás már mióta megvan a jogosítványom ( előtte nem vezette csak oktatáson) mögöttem jött, rámjött nagyon, szinte az EÜ dobozban matatott hátul, olyan 2-al mentem, mint mondtam tré sofőr vagyok, majd kettőbe meghuzattam ahogy szoktam, tehát olyan 3ezerig, kettestől nincs gond a váltással na akkor jött mellém (2x2 sávos út) és bebámult rámhúzta a kormányt én elkezdtem félni, hogy letol, mert fiatal sofőrt lát, vagy lehet nem szereti ha mennek előtte balekok, aztán észrevettem, hogy 80-90 között jár a mutató és még mindig mellettem van, majd elémvág fékez majd én lekanyarodtam jobbra..... mentem tankolni..

Kérdem én, mi van ha nem megyek le jobbra ,megállít büntetőfékkel és megver? Mázlim volt, hogy lementem. Aztán a kúton vártam vagy 2-3 percet de nem állt meg sehol, gondolom elment, azóta se láttam. Mi oka lehetett erre? Nem akartam megállni, vagy lassítani mert mögöttem volt egy busz csak a gáz volt abban a pillanatban az alternatíva.

2017. ápr. 16. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Tipp: A bénázásodból adódóan nem mentél a megengedettel sem,előzni akart te meg akkor gyorsítottál. Ez nagy parasztság ,ha már melletted van ne gyorsíts ,hagyd elmenni. Egyébként nem akkora emberek ezek a lefékezős patkányok,még kezdő voltam velem is bejátszotta ezt egy féreg,csak azért mert lefulladtam előtte egyszer a lámpánál ,majd miután elindultam elém vágott és besatuzott. Következő lámpánál mikor a 150 kg os haverom az öklét rázta neki az anyósülésről,húzta fel az ablakokat.. Ezek mind ilyen csíra bxzik,néha csak a féklámpát villantják meg h beszarjál de mikor kiszállsz Ő 98 százalék h elmenekül.
2017. ápr. 16. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:

#1 "előzni akart te meg akkor gyorsítottál. Ez nagy parasztság ,ha már melletted van ne gyorsíts ,hagyd elmenni"

2*2 sávos úton nem értem miért kellene segíteni az "előzést"?

2017. ápr. 16. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű bénáztál, utána meg gyorsítottál amikor elment volna melletted.

De az ilyen idiótával mindegy, úgyis baja lett volna veled valamiért. Megverni nem fog, mert az ilyenek addig kemények csak amíg a kocsiban ülnek, jobban mondva nem mernek kiszállni.

2017. ápr. 16. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
2. Nem kell segíteni,de rágyorsítani sem mert úgy érzékeli h eddig feltartotta most meg szívózik a gyorsítással pont mikor mellette van és ez agressziót vált ki .
2017. ápr. 16. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Olyan 60- ig akartam gyorsítani, én 1.3-as Suzukihoz vagyok szokva, sok nagyon-nagyon sok egy ilyen baleknak mint nekem a kétezres motor. Még a 1.3-as autótól is darabig féltem 1.2-es Kalossal vizsgáztam én soha nem akarok nagy köbcentis autót, csak most ki akartam próbálni 1.5 év után már 5 éves korom óta megvan és kedvencem az autó, de mostantól csak nézem meg max. a jobb 1-en maradok. Amúgy én meg 120 kiló vagyok, de 170 cm szóval egy kis kocka és még a pofám se néz ki 19-nek. Amikor vizsgáztam kereszből el akartak küldeni, mondván a AM vizsga nem ezen a soron van.... 15-nek ha kinézek, túlzok is lehet. Szerelő nem akarta odaadni a kocsit amikor kész volt mert azt hitte nincs jogsim, meg kellett neki mutatnom. Suliba is furcsán néznek amikor hátitáskával megyek a kocsihoz...
2017. ápr. 16. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt olyankor szokták csinálni a marhák amikor valaki nem hajlandó 200-al menni a belső sávban (ahol egyébként 130 a megengedett de mindegy) Ha valaki tetűn megy a belső sávban annak én is szidom az anyját de ha végre sikerült valahogy megelőznöm akkor nem fogok fékezgetni előtte mert nincs hozzá türelmem meg balesetveszélyes is

Ezt az ilyen "ki vagyok mi vagyok" hülyegyerekek szokták csinálni akik felsőbbrendűnek képzelik magukat a másikkal szemben.Ezek azok a típusok akik miatt a legtöbb baleset történik és ha valaki előzi őket akkor direkt beletaposnak a gázba mert az egojuk nem bírja elviselni azt ha valaki gyorsabban megy náluk.Szintúgy ezek a barbárok azok akik teljes gázzal haladnak előre ha valaki kimegy előttük 1 km-re távolságnyira csak azért hogy utána a seggükben legyenek.Bunkó marhák ezek akik megérdemelnének egy jó nagy verést.Tudod még mi a szomorú ebben?Hogy nem ezek a vadbarmok döglenek meg ha balesetet okoznak

2017. ápr. 16. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
facepalm
2017. ápr. 16. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!