A toyota hilux személyautónak számít?
Figyelt kérdés
vagy kisteherautónak?2010. máj. 13. 18:56
1/8 anonim válasza:
kis teher autó és menetlevelet is kell vezetni én úgy tudom.
2/8 anonim válasza:
Kisteherautónak számít, menet levelet kell vezetni és a sebesség korlátozás más mint a személyautóknak.
3/8 anonim válasza:
Pontosan.
kisteher
menetlevél kell
és más a sebességkorl. (ha jól emlékszem, ahol mások mehetnek 90-nel ott kisteher csak 80-nal, autópályán meg 120 vagy 110, de ha annál gyorsabban mész jobban m,egbüntetnek mint ha személyautóval tennéd)
4/8 anonim válasza:
kisteher igen,a plató miatt..
előzőnek:130al mehet pályán mer az összetömege nem több mint 3500kg,magyarul vezethető "B"-s jogsival
5/8 anonim válasza:
19:59
Igen, igazad van.
Nem is voltam benne biztos azért is írtam hogy ha jól emlékszem :D
De amúgy a 80-ban igazam volt? :S
6/8 anonim válasza:
Azt nézd meg hogy mi van a forgalmiban, lehet azt személyautónak is tartani, csak magántulaj kell, cég vagy vállalkozói nélkül. Nyilván nem iratnak menetlevelet a lakóbusz tulajával se aminek az alapja pl VW T4.
7/8 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem Mazda B2500-as van, kisteher autó. Autópályán:130, lakott területen kívül:90 belül 50. Magánszemélnek nem kell menetlevelet vezetni. Nem haladja meg a 3500kg össztömeget.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. máj. 15. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!