Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki esetleg Győr közelében...

Valaki esetleg Győr közelében tudna olyat aki foglalkozik kis motorokkal és érti amit csinál, nem horror áron?

Figyelt kérdés
Valószínűleg eltörött henger,besült dugattyú (Gilera Runner)

2017. ápr. 15. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi a horror ár? Én fix 40 munkadíjért vállalok ilyet.

Ha van egy kis műszaki vénád akkor legjobb ha magad csinálod, megismered a motorodat, másodszorra már rutinból szeded szét.

2017. ápr. 15. 14:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha lenne műszaki vénám már nem lenne gond... Ja hát árat azért akartam tudni kb mert szakszervizekhez tudok csak viszonyítani! Csak így hogy járatlan vagyok a témában kicsit vacillálok rajta hogy szét kapjam e..
2017. ápr. 15. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja megértem, el lehet cseszni. Kérj pár helyről fix árajánlatot
2017. ápr. 15. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
CityBike-ban kérdezted? Esetleg a József Attilán volt még egy robogószerelő, de oda egyszer sikerült odatalálnom és azóta se: bent van valamelyik lakóház udvarában egy műhely.
2017. ápr. 15. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen majd körbe nézzek. !
2017. ápr. 15. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!