Te melyiket vennéd meg a 2 Audi közül?
Figyelt kérdés
Rég óta nézegetem az Audikat 4.2 motorral. Tegnap sikerült eladni az autómat és két potenciális kiszemelt van. Egyelőre csak három fős a család de hanarosan gyarapodik.. Szerintetek melyik éri meg jobban? Mindkettőt meg fogom nézni.
2017. ápr. 14. 17:40
11/14 A kérdező kommentje:
Voltak vele bajok...
2017. ápr. 15. 16:28
12/14 anonim válasza:
Őszintén azt hitted egy a8-al 1.8ert nem lesznek bajok?
13/14 anonim válasza:
Én első autónak vettem egy audi s8 d2 4.2 v8 quattro-t 360 lóerővel és kézi 6-os váltóval.Nagyon jó kocsi semmi baja,390000km van benne,de már három éve hiba mentesen üzemel,és nem is fogyaszt sokat csak városban,az újabb a8 amit te is néztel az nem jó,a régebbi jobb,abból már egy patentos állapotút tudsz venni annyiért amibe az kerül,amit te néztél az 1milió 9-ért valószinű szét van hajtva,a másiknak már a szinéből látni,hogy szerették barkácsolni,szóval szerintem vegyél eggyel régebbit,de az legyen,normális.
14/14 A kérdező kommentje:
utolsó, linkelnél egyet kettőt amit érdemes lenne megnéznem? köszi!
2017. ápr. 17. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!