Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonosok! Miért néz így ki...

Simsonosok! Miért néz így ki a gyertyám?

Figyelt kérdés

[link]

Normális hogy ilyen kormos a többi része?

Valami nem stimmel az s50-es Simsonommal, mert amikor egy jól kihúzatott 3masból motor fékezek, elveszik a gyújtás, és csak kisebb fordulatnál jön vissza.

Néha még le is hörög. Valami beállítás elszállhatott szerintem. Ötletek?

2017. ápr. 13. 12:04
 1/7 A kérdező kommentje:

Ezt kifelejtettem, a gyertya paraméterei:

Isolator special M14 225

2017. ápr. 13. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan mintha sok üzemanyagot és kevés levegőt kapna.
2017. ápr. 13. 13:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam így mintha dúsabb lenne neki a keverék. Viszont egy átalakított szivacs légszűrője van, amit nemrég tisztítottam, szóval jobban kéne kapnia a levegőt. Ezelőtt több mint fél évig kifogástalan volt.
2017. ápr. 13. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért nem olyan vészes ez a gyertya szín..nem írtad le, hogy forszírozott üzem, vagy tötyögős üzemben haladtál. Mert ha csutkagázzal ilyen, akkor valóban a légszűrő kicsivel kevesebbet enged át..

Ha tötyögős üzemben lett ilyen, akkor tökéletes.

A szimó tökéletesen ki van találva. Nem száll el olyan könnyen rajta semmi. Csak a túl sok babrálás árt neki.

Vedd ki a légszűrőt, és tegyél bele egy fémszitát(a konyhából a dörzsi is jó próbának)

2017. ápr. 13. 13:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagy gázokkal haladtam, köszi a tippet!
2017. ápr. 13. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
tegyél bele ngk b8hs-t! eredetit! másodszor 2 ütemű motorral nem motorfékezünk mert akkor nincs kenése a motornak!
2017. ápr. 16. 00:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Magas alapjárata van, így kap valamennyi ütemanyagot+kap gázfröccsöket. Egyébként köszi! :)
2017. ápr. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!