Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitol allhat le az auto...

Ilona82 kérdése:

Mitol allhat le az auto hirtelen fekezesnel.1.4 benzines For Fiesta?

Figyelt kérdés
Vezermuszij es ekszij csere utan, fekezesnel leall a motor. magasabb fordulatnal ujraindul gyujtas nelkul, de itt 60-90 kmph oranal all le a motor. Kisebb fordulatnal siman leall. Pl. keresztezodes elott ha jobban ralepek a fekre leall a motor. Nincs hibajelzes.

#fekezesnes
2017. ápr. 12. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy motor mégis hogy tud leállni menet közben sebességben?!?

Majd "magasabb fordulaton újraindulni gyújtás nélkül" ?!?!

Elég erős troll szagot érzek......

2017. ápr. 12. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Diagnosztikára vidd el.

Ha csak alacsony fordulaton áll le és magason megy akkor lehet pl : egy koszos folytószelep ház is...

Alapjáraton megy,folyamatos keverékképzés megy,pörgeted,több keverék megy,majd a kosztól ha alapjárati keverék kellene lendületből lehet pont annyit tud kihagyni,hogy lefulladjon...

De amennyi ember annyi hiba lehet kb.

2017. ápr. 12. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

#1-est adom.

Amúgy fékezésnél nyomja be a kuplungot is meg rántsd be a kéziféket és nem lesz ilyen problémád.

2017. ápr. 12. 19:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Szoval elvittem szervizbe. Rakotottek a szamitogapet, nem ir hibauzenetet. Kiprobaltak es nem allt le. Allitolag a kuplung miatt all le neha. Ez lehetseges? Ma elvittem a csaladot bevasarolni. Minden renben volt amig az autopalyarol le nem jottem. Lassitaskor leallt a motor, kormanyt alig lehetett mozditani. 4 esbe nem tudtam valtani, de 3 as ba sikerult beraknom es akkor a motor is ujra indult, mintha misem tortent volna. Lehet a valto az oka?
2017. ápr. 13. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!