Az emberek javarésze nem tudott megtanulni rendesen tolatni?
Az igaz, hogy az emberek fele ( erős túlzàssal talán ) képtelen megfelelően manőverezni tolatás közben, sőt, van aki inkább átadja a volánt, csak ne kelljen betolatnia két autó közé. Most akkor autós kaszkadőrnek kell lenni, hogy be tudjon valaki szabályosan állni két kocsi közé vagy csak egyszerűen gyakorolni kellene? Ez tényleg nehéz? Nekem nincsen jogsim, egyszerűen csak érdekelnek màsok tapasztalatai ezzel kapcsolatosan.
L
9es
Ez tényleg így van. Motorosként senkiben nem bízom.
Tapasztaltam már egy-mást.
Legtöbb embernek nincs érzéke ehhez (mert az is kell hozzá). Suliban van hogy 2x megpróbálják a tolatást, oszt helló. Meg ha az oktató melletted van, úgy könnyű, de mikor a saját autódban ülsz, akkor nem olyan egyszerű néha szűk helyen, drága autók között, emberek között tolatgatni.
Meg aztán próbáld csak majd ki te is, nem fog az olyan egyszerűen menni :) Az egyik legjobb haverom is például nagyon jól vezet, furgonjuk is van, de nem tud egyenesen tolatni hátra, mert nem tud mihez viszonyítani (tükörből sem tud).
13# gondolom...tényleg nem lehet egyszerű, ezért tettem fel a kérdést:)
Köszi a további vàlaszokat.
Én amúgy a matekhoz tudnám hasonlítani. Vagy vágod vagy nem, akinek nagyon fekszik az pedig nem tudja elképzelni hogy mit nem ért benne a másik.
Nekem a munkámhoz hozzá tartozik hogy pici helyeken forgolódunk, nagyon kicsi helyre parkolunk be, rengeteg a centizgetés, imádom az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!