Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2,1-2,3 millió Ft-ból milyen...

2,1-2,3 millió Ft-ból milyen fiatalos/sportos családi autót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Elsősorban kombikat nézegettem, azok közül is a mazda 6 (2008-9), audi a4 b8, ford mondeo (2008-10), de limuzin kiadásban is nézegettem, azok közt inkább a skoda superb/octaviát (2008) (viszont ezek kicsit visszafogottabbak, nem annyira fiatalosak). Ti mit milyen motorral ajánlanátok? Évi kb. 10.000 km inkább 100+ km-es utakon.

2017. ápr. 10. 22:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azért mert rövid utakra használják, főként városon belül, ezért mire bemelegedik a motor annyira, hogy el tudja égetni a felgyülemlett szűrött anyagot, addigra pont megérkezik az illető a célállomásra, és leállítja a motrot. Ezért a beindult tisztítási/égetési folyamat félbe marad, és néhány ilyen alakalom után már el van dugulva a szűrő. Az meg szívás a pénztárcára nézve. Tesóm 2006-os VW Passatjában van 260.000 km és még nem volt vele baja, mert általában 100+ km-es utakon használja. A Mazda 6-nál viszont érdekelne, hogy mi az, amiket cserélni kellett, drága-e a szervíze, alkatrészek vannak hozzá, drágábbak, mint pl egy audihoz?
2017. ápr. 12. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor ebből kiindulva nem értem miért vesznek dízel autókat ilyen sokat? G astra, 430.000 kilométer gyári részecskeszűrő, Octavia rs 1.9 pdtdi 370.000 kilométer gyári részecskeszűrő. 95%-ba pályán vannak/voltak használva, viszont akkor akik meg nem pályáznak, miért nem küldik meg azt a dízelt hetente párszor, hogy kicsit tisztuljon? Vagy ennyire rá van függve mindenki a fogyasztásra?

Am bocsi, hogy szét offolom a témát.

2017. ápr. 12. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Renault scenic az egész fiatalos és vidám formájú autó és műszakilág sincs vele semmi gond én egy ilyet vennék!

Jól felszerelt megbízható biztonságos és takarékos!

2017. júl. 13. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok !

Annyival egészíteném ki hogy 1.5-ös 110 lóerős dci motorral!És mindenképpen sima scenicet ezzel a motorral! A grandot csak 1.6 és 2.0 sci motorral!!

Tce nagyon szar!

2017. júl. 13. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Megint előző vagyok

dci és nem sci elírtam bocsi!

2017. júl. 13. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!