Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek nem furcsa az, ha...

Szerintetek nem furcsa az, ha egy alig 22 éves srác 500 lóerős kamiont vezet?

Figyelt kérdés

Melyik a furcsább, ha 2-300 lóerős autót vezet egy fiatal, vagy ha egy ilyen 500 lóerős nagy kamiont?

Nem tartanátok veszélyesnek, ha látnátok egy ilyen szinte még gyerek kinézetű fiatalt, ahogy felszál a kamionba?

2017. ápr. 9. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ahogy elvégezte a középiskolát kiment külföldre dolgozni pár évre, majd itthon nyitott egy kis éttermet ami nyagyon jól ment, de mára több kisebb-nagyobb étterme van. Ennek köszönhetően szinte már semmit nem csinál csak éli az életét, utazgat, ahol jónak látja nyit egy újabb éttermet. Mindezt tisztességesen el lehet érni egy kis szerencsével és jó üzleti érzékkel, ha hajlandó tenni érte az ember :)
2017. ápr. 11. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

Akkor mindenki milliomos lenne. Megnézném azt, hogy mennyire tisztességes.

Alapból pofátlanság elkérni 100 (vagy kevesebb) gramm rántott húsért egy kis körettel 1000 forintokat.

2017. ápr. 11. 19:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi benne a furcsa? Megvannak a papírjai, felveszik egy céghez, aztán dolgozik. Mikor dolgozzon? 60 évesen?

Én 25 évesen kezdtem és elég kölyökképű voltam, ma is 35 - nek tippelnek, holott 42 leszek.

2017. ápr. 28. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!