Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ültetőrugó vagy komplett futómű?

Ültetőrugó vagy komplett futómű?

Figyelt kérdés
Eibach 30mm es ültetőrugòkat néztem a gyàri csillapìtòkhoz vagy h&r fix 35mm eseket lengéscsillapìtókkal.Melyik lesz a komfortosabb? Nagy ültetést nem akarok. Volt màr FK àllìtható futóművem,de inkàbb a komfortosabb mellett maradnék...

#sportfutómű #tavaszi ültetés :)
2017. ápr. 9. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt ültetőrugóm , de már gewinde van komplett keményitett futoművel azaz pattogok rendesen , de nekem ez a konfortos nem a gyári

FK gewinde van a verda alatt , menet tovább vágva , segédrugo meg koppanás gátlo nincs be rakva így csak a fő rugo van és teles keményitett futomű van altta így pattog ezálltal semmi szükségem nincs a koppanás gátlóra .

2017. máj. 30. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Ok, nekem is koppon volt de kb 2 évig bìrtàk a hàtsó gàtlók és iszonyat kemény volt a legkisebb úthibàt is megéreztem vele!
2017. jún. 2. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is érzem a legaprobb ut hibákat , de én meg szoktam . Konfortos a JOM blue line meg a koni ,de azok nem olcsoak
2017. júl. 23. 19:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Inkàbb a H&R komplett fixben gondolkodnék vahy AP fix 50/40 vagy 50/30 körüli, de be szeretném jegyeztetni is a forgalmiba, még Airrideon is gondolkozok csak az ezekhez képest még dràgàbb...de a verdàval hosszabb tàvra tervezek ìgy annyira nem szàmìt hogy megéri- e.
2017. júl. 23. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyik se éri meg sohasem , de ez rég nem erről szól hogy meg éri-e

Nekem a JOM BLUELINE be van jegyezve a forgalmiba ami ugyszint hoszadalmas és sokba kerül ... tüv papir száma , gewinde sorozat száma van benne meg hogy a gépjármű xyx sorszámú állithto futoművel van ellátva . Teljesen koppra van egnedve a kaszni , de ez teljes futomű átépités miatt van így nem félek hogy bármi baj lenne . Airrideot nem nagyon irják be meg a rendőr a bejegyzetlen futoművel kap el a fix vagy gewinde van akkor még jobban meg lehet uszni az airride miatt nagyon szívoznak ( tapasztalat havernak van air a kocsijában és kapták már el vele )

2017. aug. 1. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs ismerősi kapcsokatod meg 200ezred feleslegesen akkor ne is tervezd hogy be jegyzik a forgalmiba . Itthon az autó épités nehéz ügy . Ha van a kocsidbol gyárilag sportos kuvitel akkor annak a futoművét kell be rakni a tiédbe azt ki tudod magyarázni hogy gyári sport kivitel gyári cikkszámos futoművel .

Én felöllem ez a kis füllentés nem megy igaz benne van a forgalmiban már de feltünő vagyok a 2 centis hasmagasságal

2017. aug. 18. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!