Ezt a sérülést kb. mennyi megcsináltatni?
Frissen vett kocsi.. Családé, és elvittem egy körre.. De egy éjszakai sötét parkolás félre sikerült és találkozott egy fával a lökhárító.. (Kombi, és friss jogsis vagyok..) Szeretném saját pénzből megcsinálni, de fogalmam sincs mennyibe fáj.. Szerintetek?
(Audi A6 Avant 1994 2.0 16V, mélykék szín..)
Csak a festék ment le, vagy el is tört?
HA tört keresel egyet bontottan + fényezés. Kb annyi, amit korábban írtak ( ki lehet hozni kevesebből is de az vagy bejön vagy nem ).
Fura ez a fa, ami keresztben karcol nem függőlegesen, de te tudod.
Minden Audi lökhárítóján van fél centi glett réteg, vagy ez már nem először törik? Ha az ott glett, akkor én nem nagyon görcsölnék a javítással, inkább bontóban keresnék csere darabot.
Fél centi glett réteg minden audi lökhárítóján???
Mi vagy te, kőmíves?
Meg fél cm?
Gyári lökhárító nincs gittezve, semelyik modellen sem. Nemhogy audin.
Ekkora baromságot!
Lökhárítót le kell szerelni, elvinni fényezőhöz, az 20-30 ezer körüli áron h szerencséd van, telibe fújja.
De mivel öreg a kocsi, a többi elemtől el fog ütni, hacsak nem políroztatod telibe az egész autót.
"Gyári lökhárító nincs gittezve, semelyik modellen sem. Nemhogy audin.
Ekkora baromságot! "
Gyárin nincs, de ha megnézed jobban a képen szereplót, az bizony van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!