Bmw 525d vs 530d kozott kulonbseg van?
"Huszonmilliós autó" :D
Egyébként ha már képes vagy dízel BMW-t venni akkor igen, inkább 530dé, a kilométeróra állással sokra nem mész főleg, ha vissza van tekerve.... Az állapotát figyeld meg.
A huszonmillios vagyok. Értem hogy az új árának a 20 százalékáért megvehető mert a 80 százaléka már értéktelen. De ha elmész a boltba venni alkatrészt mert kelleni fog, akkor egy huszonmillios autó árában adjak mert attól még Hans nem fog neked huszadaron alkatrészt gyártani mert lehasznalt autót veszel. Szóval a 100e Ft egy nyamvadt gumigarniturara nem elég, nem egy friss téli nyári csere szettre, ha kézi váltós a kettős tömegű járhatja a végét, ha automata akkor ha megáll fel Milla úgy elugrik hogy észre se veszed, fékbetét féktárcsák, 200e felett az injektorok bármikor beallhatnak 6 hengered van, ugye, és akkor meg semmit se soroltam fel ami barmikor elhalhat főleg ebben a szériában. Nincs ezzel gond, a nagy archoz kell nagy pénztárca is, több ismerősömnek volt, volt hogy 1 évig semmi volt hogy egy év alatt havonta megvolt a 100e ftos vicc.
Személyes tapasztalatom nincs, általában dupla pénzért mint az ilyen lelakottak mennek veszek fel éves autót ami nem prémium elhasználom az első 100 e km-t azt eladom így a szopoagat nem ismerem csak sokat nyomoztam mert egy F10 ér akartam venni 2 évesen 80e km el és akkor kerdezoskodtem.
De azt csinál amit akar, csak jeleztem hogy naivitás lenne egy nagyon lehasznalt prémium autót úgy megvenni hogy nem akar rá költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!