Audi A2 vagy Mercedes A160?
Figyelt kérdés
Melyik lenne jobb valasztas?
Kerlek csak olyan irjon akinek van tapasztalata.
Varok minden adatot az autorol, velemenyt is.
2017. ápr. 5. 19:29
1/8 anonim válasza:
Audi. Zseniális kis kocsi.Alu kaszni jó helykihasználás 1.4 tdi-vel vedd meg ,szinte nem eszik semmit és jól megy. Az 1.2 tdi -nek vacak a váltója . A Mercinek az első szériás A kategóriása elég betegágy,azt kevésbé ajánlom.
2/8 anonim válasza:
Szerintem mindketto az autók szégyene. Nemhiaba nem is gyartjak mar az A2-est pl. A mercirol annyit tudok mondani (bar nekem A140-es volt), amit mar egyszer itt leirtam: a legpozitivabb dolog benne, hogy konnyu kiporszivozni, mert egyenes a padlo. Es kb ennyi. Uttartasa nulla, kenyelem szinten, fogyasztasa benzinesnel sok. Mondjuk azt nem irtad melyik evjarat erdekel, de a 2004 elottieket messzirol kerulnem. Kb olyan erzesem volt benne, mint ha a 306-os volánbuszon a soforulesben ulnek, meg az ules is ugy nyikorgott. Nincs az a jo isten, hogy megegyszer ilyet vegyek. Nezz helyette inkabb egy ford fiestat/focust, jobban jarsz.
3/8 anonim válasza:
a2 1.4-es volt már. Iszonyat drága minden főleg a dízelhez. Mára már olyan korúak hogy kész anyagi csőd.
a160 nem volt de biztos vagyok benne hogy azért a pénzért egy fenttarhatóbb és jobb állapotú opelt, ford-ot kapsz
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!
2017. ápr. 5. 20:01
5/8 kiitos válasza:
merci olcsóbb , a2 nem fog szétrozsdásodni
6/8 anonim válasza:
Az egyik szar a masik fos!Valassz!!
7/8 anonim válasza:
Az A2-es audi szerintem jobb főleg egy 1.4pd-vel, ha nem zavar a 3hengeres hang. 3-4l körül simán el lehet vele kocsikázni.
8/8 anonim válasza:
Ha az Audit egyszer megtörik, azt mar te nem igen fogod megcsináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!