Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt olyan akinek kifizetté...

Van itt olyan akinek kifizették a gumiját mert kátyúba hajtott és szálszakadt lett? Így jártam sajnos. :- (

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha abban a pillanatban megállsz,és közútkezelőt/rendőrt hívsz akkor van esély rá.

Illetve fotózol a biztosítónak.

2017. ápr. 5. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam kerdezni,hogy jegyzőkönyv stb van?Mert még azzal sem.biztos hogy fogsz pénzt látni,nelkule meg gyakorlatilag kozart!
2017. ápr. 5. 12:52
 3/9 A kérdező kommentje:

És ha visszamegyek oda és azt mondom hogy most történt?

Hivok egy rendőrt?

Tudom kb hol mentem a kátyuba hogy melyikbe azt nem tudom mert van sok.

2017. ápr. 5. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan probald meg!Csak az az aprocska problema van ezzel,hogy csupan azert mert te hülyének nezed a rendőrt,még nem az!

De ha van kedved felelni csalásért akkor nyugodtan csinald!

Mert hidd el ez nem ugy működik mint ahogy az a te fejedben körvonalazódott,hogy kihivod őket,aztan irnak neked egy papirt amivel besetalsz a biztositohoz aztan mar kapod is a lóvet,mert jaj te szegény kátyukáros.....

2017. ápr. 5. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Amennyiben ki volt táblázva és sebességkorlázozás is kint volt akkor bachatod,a közútkezelő mossa kezeit.Egyébként az utánnajárás kb a többe kerül a leves mint a hús kategória.

Rendeld meg az új gumit nyugodtan.

2017. ápr. 5. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kátyú, hanem hiányzó aknafedél volt, de kifizették. Azonnal hívtam a kőzműcég ügyfélszolgálatát, ahol már tudtak róla, mivel nem az első voltam, aki beletalált a likba. Gumit is, felnit is fizette a felelősségbiztosításuk, igaz, számoltak rá avultatást.
2017. ápr. 5. 16:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Tehát akkor ha a szar elhasznált sokéves úton belemegyek egy kátyúba akkor nincs mit tenni ugye?

Veszek 1 pár új gumit és megyek tovább óvatosabban :-)

Ennyi?

2017. ápr. 6. 00:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Van amúgy rendőr ismerősöm :-)

Próbáljam megbeszélni vele?

2017. ápr. 6. 00:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér...
2017. ápr. 6. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!