Van itt olyan akinek kifizették a gumiját mert kátyúba hajtott és szálszakadt lett? Így jártam sajnos. :- (
Ha abban a pillanatban megállsz,és közútkezelőt/rendőrt hívsz akkor van esély rá.
Illetve fotózol a biztosítónak.
És ha visszamegyek oda és azt mondom hogy most történt?
Hivok egy rendőrt?
Tudom kb hol mentem a kátyuba hogy melyikbe azt nem tudom mert van sok.
Nyugodtan probald meg!Csak az az aprocska problema van ezzel,hogy csupan azert mert te hülyének nezed a rendőrt,még nem az!
De ha van kedved felelni csalásért akkor nyugodtan csinald!
Mert hidd el ez nem ugy működik mint ahogy az a te fejedben körvonalazódott,hogy kihivod őket,aztan irnak neked egy papirt amivel besetalsz a biztositohoz aztan mar kapod is a lóvet,mert jaj te szegény kátyukáros.....
Amennyiben ki volt táblázva és sebességkorlázozás is kint volt akkor bachatod,a közútkezelő mossa kezeit.Egyébként az utánnajárás kb a többe kerül a leves mint a hús kategória.
Rendeld meg az új gumit nyugodtan.
Tehát akkor ha a szar elhasznált sokéves úton belemegyek egy kátyúba akkor nincs mit tenni ugye?
Veszek 1 pár új gumit és megyek tovább óvatosabban :-)
Ennyi?
Van amúgy rendőr ismerősöm :-)
Próbáljam megbeszélni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!