Szeretnék egy túrát ejteni a 01-es Ladámmal Németországba, aki ismeri a típust, mit javasol, merjek vele egy ekkora utat megtenni?
Erre a kerdesre őszintén milyen valaszt varsz tolunk foleg latatlanba?Azt maximum te tudod milyen allapotban van az aitod,illetve ha beüt valami gond akkor fogsz-e tudni kezdeni valamit az ut szelen,vagy nem!
Nyilvan egy rozsdaboglya ütött kopott szarral nem indul neki normalis ember
Szerintem nyugodtan.
Amitt vigyél magaddal, szerintem:
-ékszíj
-gyújtáselosztó
-5L benzin
-párliter motorolaj, amilyent most is használsz
-2 pótkerék
-emelő
-szerszámok
-ami van és nem lesz útban, alkatrészek
-vontatókötél
Meg minnél több pénz.
Annakidelyén szomszédomék, 601 tranbantal kombival jártak svájcba dolgozni. 4en + millió cucc. Éveken át.
Egy autó, típustól, kortól függetlenül (jó most a legrégebi XX. század eleji faküllős oldtimer matuzsálemeket ne vegyük ide) ha jó állapotban van, nem igényel pár ezer km-enként teljes generált.
Ha van kenés, hűtés, töltés, gyújtás üzemanyag és négy kereke, ennyit simán el kell menjen különösebb karbantartás nélkül.
Persze jobb minden eshetőségre felkészülni. Így ahogy előttem írták, a legszükségesebb cuccokat magaddal vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!