A jogosítványt ti beírjátok az önéletrajzba?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 20:33
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen munkahelyre jelentkezel, de hátrányt nem jelent és még most sincs mindenkinek jogsija, úgyhogy érdemes lehet.
2/8 anonim válasza:
Persze, az semmiképp nem hátrány ha van jogsid. Én még az A kategóriát is beírtam, pedig motoros munkahelyem sose volt. Lehet, jó lenne.. :)
3/8 anonim válasza:
Eddig beírtam, mert kamionsofőrként végzem a munkámat. :D
4/8 anonim válasza:
Persze, hogy tanácsos beírni. Ha nagyhírtelen munkakört váltasz, amiben autóhasználat is van, akkor nyerő vagy.
Irodában dolgoztam, egyszercsak szóltak, hogy vinném-e a cég buszát külföldre, mert a sofőr beteg lett.. Vittem. Ugyanis beírtam a full jogsimat az önéletrajzomba.(érvényes volt természetesen)
5/8 anonim válasza:
Persze hogy be. Minden papírt be kell írni. Másrészt van olyan munkakör, ahol ez előny, vagy netán alapfeltétel.
7/8 anonim válasza:
A végzettség rész végén nálam van egy olyen pont, hogy egyebek. Itt felsorolom hogy a normál végzettségemen kívül milyen tanfolyamokat végeztem el, milyen bizonyítványaim vannak még. Itt meg szoktam említeni a jogosítványt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!