Swift kérdés, mennyivel drágább az 1.3-as?
Az érdekelne, ha minden fillér számít, mégis mennyivel kerül többe még ekkor is az 1.0 helyett az 1.3-as Swift? Fogyasztás, autó ár, adóköltségei stb.
Esetleg az 1.6-os sedan? Mennyivel jobb/rosszabb abba pakolni? Vagy egy WagonR jobban pakolható?
Esetleg más alternatíva Suzukin kívül? Egy kisebb településre lenne mindenes autónak, minél alacsonyabban fenntarthatóan, soha nem fog autópályát látni, de azért bírjon megmozdulni 200 Kiló szerszámmal pl., és lehetőleg bírja azért jó pár évig még.
Annyi kérés volt még akit érdekelné a dolog, hogy "legyen hátsó ajtó", ne kelljen a hátsó ülésekre bemászni elölről.
Nekem sose volt ilyen kisautóm, nem tudtam tanácsot adni rá, azért érdekelne. Azt tudom, hogy a Swift az etalon az olcsó, megbízható kisautók közül.
Nekem ezres van, de volt már egyhármasunk is
Nagy általánosságban pár ezer forint csak a különbség
Az egyhatos már drágább mivel ott más szint van az adóknál mivel 1500+
Az egyhármas hajlamos elrepedni a szoknyánál (dugó) cserébe jobban megy
fogyasztás is elhanyagolható
Egy 5 ajtós ledöntött ülésekkel szinte bármit elvisz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!