Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Swift kérdés, mennyivel...

Swift kérdés, mennyivel drágább az 1.3-as?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, ha minden fillér számít, mégis mennyivel kerül többe még ekkor is az 1.0 helyett az 1.3-as Swift? Fogyasztás, autó ár, adóköltségei stb.

Esetleg az 1.6-os sedan? Mennyivel jobb/rosszabb abba pakolni? Vagy egy WagonR jobban pakolható?

Esetleg más alternatíva Suzukin kívül? Egy kisebb településre lenne mindenes autónak, minél alacsonyabban fenntarthatóan, soha nem fog autópályát látni, de azért bírjon megmozdulni 200 Kiló szerszámmal pl., és lehetőleg bírja azért jó pár évig még.

Annyi kérés volt még akit érdekelné a dolog, hogy "legyen hátsó ajtó", ne kelljen a hátsó ülésekre bemászni elölről.

Nekem sose volt ilyen kisautóm, nem tudtam tanácsot adni rá, azért érdekelne. Azt tudom, hogy a Swift az etalon az olcsó, megbízható kisautók közül.

2017. ápr. 2. 09:39
 1/2 kisvuk29 ***** válasza:

Nekem ezres van, de volt már egyhármasunk is

Nagy általánosságban pár ezer forint csak a különbség

Az egyhatos már drágább mivel ott más szint van az adóknál mivel 1500+

Az egyhármas hajlamos elrepedni a szoknyánál (dugó) cserébe jobban megy

fogyasztás is elhanyagolható

Egy 5 ajtós ledöntött ülésekkel szinte bármit elvisz :D

2017. ápr. 2. 17:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Ugyanazok az alkatrészek nem? Vagyis külső szemlélőnek, a 4 hengeres 1.3-asból van lecsapva egy henger. Vagy nem, más motor lenne teljesen? Akkor mitől repedhet az 1.3-as?
2017. ápr. 3. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!