Budapest környékén vagy Budapesten van olyan személygépkocsi bontó, ahol külföldi papíros kocsit átvesznek lebontásra?
Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 10:33
1/8 anonim válasza:
Ha megvannak a papírjai bármelyik átveszi, vagy akár magánszemélynek is eladható.
2/8 A kérdező kommentje:
Törzskönyve nincsen (nem is kaptam, mikor megvettem), egy bontóban voltam eddig ott azt mondták, hogy honosíttassam előbb.
2017. márc. 31. 12:29
3/8 anonim válasza:
Menj be egy másik bontóba. A bontók nagy része nem is az itthoni, hanem a külföldről behozott autók bontásából él. Milyen autó és milyen papírjai vannak?
4/8 A kérdező kommentje:
VW Polo, forgalmi engedély, érvényes kötelező biztosítási papírja, utolsó (lejárt) műszakija megvan.
2017. márc. 31. 13:34
5/8 anonim válasza:
Milyen évjáratú, milyen motorral, a te neveden van a forgalmi? Vagy adás-vételid van?
6/8 A kérdező kommentje:
99-es évjárat, 1.4-es motor, az én nevemen van a forgalmi. adás-vételim nincs. Érdekelne? Működőképes de én nyugodt szívvel csak alkatrésznek adnám el.
2017. márc. 31. 15:13
7/8 anonim válasza:
Ha a neveden van a forgalmi, bárkinek eladhatod egy egyszerű adás-vételivel, vagy esetleg alkatrészautó adás-vételivel. A lényeg, hogy végigkövethetők a tulajdonosok, így pl. a motort átírhatóan tudja beépíteni vagy akár eladni az új tulaj. Én csak Opellel foglalkozok, ezért nem érdekel, de ha jó áron földobod a HaHu-ra, szerintem hamar elviszik.
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a tippet.
2017. ápr. 1. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!