Miert csöpög az olaj hátul az autómbóll?
Figyelt kérdés
Miután leparkoltam (megalllitottam a motort) észrevettem hogy valami olaj elegge csöpög hátul.Mi lehet az és miért?2017. márc. 31. 07:01
1/7 anonim válasza:
Olaj Hátul? Biztos? Milyen autó? Van Hátul hajtás?
2/7 anonim válasza:
Ha ZSiguli, akkor csöpöghet a hátsóhidból.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, nő vagyok, nem értek annyira hozza. (Pár hónapja van jogsim is) Citroen az autó.Lehet nem olaj, csak ugy nézett ki
2017. márc. 31. 07:45
4/7 anonim válasza:
Na hát ezzel aztan ki lettünk segítve,hogy Citroen......meg hogy lehet nem is olaj.......
5/7 anonim válasza:
Nem víz csöpögött a kipufogóból?
Amúgy ha leírnád a kocsi típusát az megkönnyítené a válaszolók dolgát...
6/7 anonim válasza:
Ha keveset mentél vele, a kipufogóban lecsapódig a pára, és a cső végén víz formájában csöpög..csak koszos, és majdnem olajnak nézhető..sőt...volt aki azt hitte a kipufogóból csöpög a benzin.
7/7 anonim válasza:
Egyszerű megállapítani, húzd végig rajt az ujjad és szagold meg... Ott majd kiderül, hogy olaj vagy víz...
Egyébként sanszos, hogy a kipufogóból csöpög a víz, rosszabb esetben kilyukadt a benzintartályod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!