Opel Zafira Tourer 2. 0cdti motorral mennyire megbízható? Mi szokott tönkremenni ezekben? Injektor, kettős tömegű lendkerék, turbó, részecskeszűrő mennyit bírnak ki ebben kb?
Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 11:12
2/4 anonim válasza:
Ez adagolos motor? Nem common rail?
3/4 anonim válasza:
De, common rail. Az élettartam nagyban függ a használat módjától de nincs velük baj.
Egy Opel szervizes
4/4 anonim válasza:
CR-dízel természetesen. Nincs benne adagoló. Nem értem az 1-es mire gondolt... Általában a nagynyomású szivattyút szeretik leadagolózni egyesek, helytelenül.
Mikori Zafiráról van szó? A korai 2.0CDTI-kal, amiket az Insigniába is szerelték, volt főtengely csapágyazási probléma. De ezt később javították.
Az injektorok ha nem kannázod, 300-400e-t legalább, ki kell bírjon. Utána sem kell megvenni a gyári újat horror áron, felújítható.
A kettős tömegű szerintem kopó eszköz. 200-250e km-nél csere.
A részecskeszűrő, ha nem városozol és tud regenerálni, akkor elvan jó darabig. A halála a sok rövidtáv és félbehagyott kényszer-regenerálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!