Sima halogénes lámpába rakhatok LED-es izzót?
Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 07:34
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, Köszönöm!
2017. márc. 29. 07:48
3/5 anonim válasza:
Ha betennéd sem járnál jobban, mert a lámpatest nem LED re van tervezve tehát össze vissza világítana, illetve édesanyád megfulladna a csuklástól mikor emlegetik az elvakított közlekedők.
4/5 Beviz Elek válasza:
A szabály tiltja...
Tompítottba kérdéses hogy mennyire tudod úgy beállítani hogy ne is vakítson és jól is láss vele. Amit eddig láttam, ott jó volt, jobban világított mint a xenon és nem vakított.
Reflektorba határozottan ajánlom (nem az occó LED-eket)
5/5 anonim válasza:
Én helyzetjelzőt és rendszámvilágítást vettem LED-et. 5000-ret biztos fizettem a szettért, és fél év múlva már sz*rakodott, inkább visszaraktam a simákat. Az biztos, hogy szebb lesz az autó összképe, és a felsoroltak nem is vakítanak senkit, de most egy időre elegem van a LED-ekből. Vannak drágábbak, a Philips és az Osram is gyárt, azok biztos nem mennek tönkre hamar, de sokat kérnek értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!