Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 hengermérete mennyi?

Simson s51 hengermérete mennyi?

Figyelt kérdés

A kérdés konkrétan a kipufogórés méretére vonatkozik. A gyári nyílás az hányszor hanyas? Illetve egy (normális) tuning hengeré mekkora lehet max? (most nem nagyon van tuningra gondolok) a motor N-es különben.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2017. márc. 28. 10:29
 1/7 A kérdező kommentje:
De jó, elírtam: van helyett vadat akartam írni.
2017. márc. 28. 10:34
 2/7 veterán vas ***** válasza:

Úgy tűnik, "visszafelé" gondolkodsz.

Logikátlan, hogy csak a kimeneted akarod bővíteni, miközben a be- és az átömlők maradnak az eredeti méretben.

Ezzel az átalakítással, a motor természetes fojtásából fogsz elvenni, aminek teljesítmény csökkenés a vége.

Gondolom nem ez a célod?

2017. márc. 28. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Regisztrálj, utána olvasgass:

Utcai tuning:

[link]

Mihu-minituning:

[link]

Verseny tuning:

[link]

2017. márc. 28. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor most kérlek mondd el, hogy mi az a normális tuning henger.
2017. márc. 28. 15:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Veterán vas: Értem amit mondasz, de már a henger kész van. Tehát a bemenet bővítve, illetve 60/4- esre van faragva. Már csak a vége van hátra, a kipufogónyilás átalakítása. Tehát ez már az utsó lépés. (persze ha minden kész, még majd fúrva lesz)

Azonban 60/4- eshez milyen karburátort ajánlotok?

2017. márc. 28. 17:15
 6/7 veterán vas ***** válasza:

Nem értem hogy,mi az a 60/4 ?

Segíteni akartam, rejtvényfejtéshez nincs kedvem. :(

2017. márc. 28. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Veterán: 60 cm3 4 felömlő.

Amúgy nem gondolkodik fordítva a kérdező, mert a gyári N-es hengereknél le volt szűkítve a kipufogónyílás. Ez volt az egyik a 4 módnak, amivel lefojtották a német mérnökök.

2017. márc. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!