Simson s51 hengermérete mennyi?
A kérdés konkrétan a kipufogórés méretére vonatkozik. A gyári nyílás az hányszor hanyas? Illetve egy (normális) tuning hengeré mekkora lehet max? (most nem nagyon van tuningra gondolok) a motor N-es különben.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Úgy tűnik, "visszafelé" gondolkodsz.
Logikátlan, hogy csak a kimeneted akarod bővíteni, miközben a be- és az átömlők maradnak az eredeti méretben.
Ezzel az átalakítással, a motor természetes fojtásából fogsz elvenni, aminek teljesítmény csökkenés a vége.
Gondolom nem ez a célod?
Veterán vas: Értem amit mondasz, de már a henger kész van. Tehát a bemenet bővítve, illetve 60/4- esre van faragva. Már csak a vége van hátra, a kipufogónyilás átalakítása. Tehát ez már az utsó lépés. (persze ha minden kész, még majd fúrva lesz)
Azonban 60/4- eshez milyen karburátort ajánlotok?
Nem értem hogy,mi az a 60/4 ?
Segíteni akartam, rejtvényfejtéshez nincs kedvem. :(
Veterán: 60 cm3 4 felömlő.
Amúgy nem gondolkodik fordítva a kérdező, mert a gyári N-es hengereknél le volt szűkítve a kipufogónyílás. Ez volt az egyik a 4 módnak, amivel lefojtották a német mérnökök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!