Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy furgon B jogsival?

Nagy furgon B jogsival?

Figyelt kérdés
Mit javasoltok? B jogsival vezethető furgont keresek, a lehető legnagyobb raktérrel. Ezen belül mindegy a terhelhetőség, a márka, az évjárat...

2017. márc. 27. 16:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Találtam nagyokat, pl. a 19,6 m³-es rakterű Iveco Daily E6 H3-at, de a 7 tonna max. össztömege miatt gondolom nem vezethető B-vel. Kár hogy nincs ugyanez 3,5 tonnásan, mert csak a térfogat és a B jogsi számít, a terhelhetőség nem. A kistestvére csak 7,3 m³, ami nagyon kevés, ezért most a többi márkát nézem.
2017. márc. 27. 16:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Felhívtam az első kereskedőt akit kiadott a Google. Azt mondja 17 m³ a legnagyobb B jogsis használt furgon, amit ők kínálnak. Ez elég jól hangzik, nézek pár hasonlót a használtautón, de ha tudtok ajánlani más márkát, az is érdekelne. Meg ha valaki elmagyarázná hogyan lehet egy ekkora furgon 3,5 tonnás, azt is megköszönném, mert ránézésre azt mondanám hogy ez ugyanúgy 7 tonna maximumú, mint amit elsőként linkeltem...

[link]

2017. márc. 27. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem mind 1, hogy az öntömege 3500 kg vagy az össztömege 3500 kg. Te max 3500kg ÖSSZTÖMEGŰ kocsit vezethetsz. Ebből van bőven választék a Crafter től kezdve a Ducatoig bármi, mindigegyikbe van XXl-es kiadás, az egy dolog, hogy maga a kocsi lesz vagy 2500 kg és max 1 tonnát pakolhatsz bele, de nem tartja be senki ezt a súlykorlátot amúgy a cégek meg pláne nem. Amúgy meg a kereskedőket kerűld el messziről
2017. márc. 27. 17:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, így már értem, köszönöm a segítséget.
2017. márc. 27. 17:13
 5/5 egySanyi ***** válasza:
Platósban van ennél bőven nagyobb még Ivecóból is ami B-s jogsival vezethető.
2017. márc. 27. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!