A parkolóban a mellettem lévő kocsi ajtajában benthagyták a kulcsot. Kinek tudok szólni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nem tudom kié a kocsi. Parkolójegy nem volt, hogy legalább azt lássam kb. meddig tervezett ott parkolni.2017. márc. 27. 10:54
1/10 anonim válasza:
Senkinek. Úgy hagyod, nem nyúlsz hozzá.
2/10 Koplárovics Béci válasza:
Ha mindenképp szólni akarsz valakinek, akkor a rendőröknek. Csak mire kiérnek, lehet, hogy rég nem lesz ott az autó.
3/10 A kérdező kommentje:
Ott kellett hagynom, mert időpontra mentem. De nemsokára megyek vissza, ha még ott lesz, gondoltam felhívom a rendőrséget, hogy rendszám alapján hívják fel a tulajt. De nem tudom, hogy ez mennyire az ő feladatuk.
2017. márc. 27. 10:58
4/10 crudy válasza:
Sokat lehet hallani h rendorseg nem segit es udvariatlanok bar eddig barmiben kertem segitseget igyekeztek segiteni. A rendor dolga tobbek kozott a vagyontargyak megovasa igy ha egy ilyen helyzetben felhivod oket segiteniuk kell.
5/10 A kérdező kommentje:
Aztán közben mondták páran hogy jobb kimaradni ebből, mert a tulaj kitalálhatja hogy eltűnt valami a kocsiból és meggyanusíthatnak, hogy én voltam. :(
2017. márc. 27. 11:57
6/10 anonim válasza:
Neki kell bebizonyítania, hogy belenyúltál.
7/10 anonim válasza:
A rendőrök 1 óra mire kiérnek, ha kimennek egyeltalán, kinek van arra ideje? Add le a parkolóban ha fizetős, portán vagy ilyen helyen, ha nem akkor nem tudom
8/10 anonim válasza:
Mindenkinek van pótkulcsa, ha más nem, otthon.
Jobb taxival hazamenni a pótkulcsért, mint az ellopott kocsi helyét nézegetni. Kulcs kihúz, kesztyűtartóba betesz, gomb lenyom, ajtó rácsap, ennyi.
9/10 anonim válasza:
Ez a kézenfekvő megoldás nekem eszembe se jutott volna, egyszerűen kihúztam volna a kulcsot és leadtam volna a rendőrségen.
10/10 A kérdező kommentje:
A kesztyűtartós megoldás tényleg jó lett volna, kár, hogy nem előbb olvastam. Habár hozzá se mertem nyúlni, nehogy úgy tűnjön, hogy el akarom lopni a kocsit.
Vártam egy ideig a kocsimban ülve, hátha jön a tulaj, aztán végül eljöttem.
2017. márc. 27. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!