Mi lehet a baja az opelomnak?
Figyelt kérdés
Van egy 1.4 es f-es opel astra sedánom. Mostanában azt csinálja, hogy nem midig indul. Azt vettem észre, hogy ha hosszabb útra megyek vele,és megállítom akkor csak úgy indul be ha maxon nyomom a gázt, de ha veszem le róla a lábam le is fullad. Ha hagyom maxon a gázt, akkor elindul 4-5 ezresfordulattam, és utánna megy szèpen. De ha megint leállítom ugyan így indul csak. Ha rövid távon használom(városban csak) akkor semmi baja. Meg nem is gyorsul úgy mint idáig. Több idő kell neki sokkal h 100 km/h ra érjen. Tudom, h szerelőhöz kell vinnem, csak érdeklődök, hát ha valakinek volt már ilyen, vagy esetleg szerelő, és tud tanácsot adni,hogy anyagilag mèg is mire számítsak. Köszönöm a válaszokat előre is.2017. márc. 26. 17:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!