Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lökhárítót minimálisan...

Ha lökhárítót minimálisan akarom sportosítani műszakin belekötnek?

Figyelt kérdés
Sportosítás alatt toldatra gondolok.
2017. márc. 24. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném, de ha mégis, akkor leszedhetőre kell csinálni.
2017. márc. 24. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ebbe 100% osan biztos ha hülyeséget írtam akkor javítsatok ki. Én amennyire tudom ez optikai tuningnak minősül és az nem engedélyköteles így műszakin sem kötnek bele. Persze ha a rendőrök lekapcsolnak és ebbe találnak hibát akkor jogtalan a dolog, de ugye velük legtöbbször jobb nem kötekedni.

Igazából ha mégis belekötnének műszakin, célszerű előtte előzetesre vinni a gépet, és ott úgy is mondani fogják hogy mi az ami bukást jelentene, így nem ártana ha lenne otthon egy eredeti lökhárítód, vagy könnyen vissza tudnád alakítani gyárival ami elfogadott persze akkor nem lesz gond.

Egyébként ha csak fóliázni akarod, vagy csak átfesteni, vagy mintát akarsz rátenni akkor az nem probléma.

2017. márc. 24. 20:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából ragasztani akarok toldatokat, illetve, íveket a lökhárítóra. Ne ilyen legalja tuningra gondoljál, hanem csak kisebb.
2017. márc. 24. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem csak azért kell a szakszerűség és a műbizonylat, hogy műszakin átmenjen az autó.

Ha menet közben leesik egy rátákolt toldat akkor nem csak te borulhatsz, hanem valaki másban is kárt tehetsz.

Vagy vegyél valami gyári cuccot, vagy csináltasd meg szakműhelyben, és nem lesz vele gond műszakin sem.

2017. márc. 24. 21:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Felszereléssel nem lesz probléma, mert azt megoldom majd. Csak a müszakin vagyok leakadva.
2017. márc. 24. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Vidd fizetős műszakira, zsebbe megy egy kis pénz és akkor minden átmegy
2017. márc. 25. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!