Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorfelújítás óta instabil...

Motorfelújítás óta instabil az alapjárat, miért?

Figyelt kérdés
Most volt felújítva az 1.6 benzines motor a kocsiba. Hármas mondeoról van szó. Eddig úgy öt percig olajmelegítő járása volt,1100-as fordulaton,aztán 5 perc után visszaesett 900-ra. Gyűrűk,szelepek,szelepvezetők,szelepszárszimering és persze olaj,valamint az összes szükséges tömítés,valamint a szelephézag állító szeleplapkák is cserélve lettek. Most viszont az alapjárat kissé ingadozik,és nincs ez az olajmelegítő járás. 1100-as az alapjárat,hajszálakat kileng,és ott is marad,nem esik vissza járatás,vagy meleg motor hatására. Magasabb fordulatról (úgy 2500) néha lassabban esik vissza,mint a megszokott. Ez mitől lehet?Azelőtt jó volt. Gondoltam fojtószelep tisztításra,dehát bontás előtt jó volt az alapjárat. Értem én,hogy "szinte" minden alkatrész új a motorba (nagyon szinte),de ez normális?
2017. márc. 23. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, hasonló gondokkal küzdök, igaz ez nem ford hanem egy suzuki. Az alapjárat pár másodpercre gázelvételkor megáll 2000nél,utána is csak lassan esik vissza, illetve a gázra későn reagál. gyűrűzés után keletkezett a probléma. Swift 1.3 1999 központi befecskendezős
2017. márc. 23. 22:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom,káros-e egyáltalán,lehet ha bekopik minden új alkatrész,akkor jó lesz. Pillangoszelep tisztitásra is gondoltam,dehát előtte nem volt baja.
2017. márc. 24. 06:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyit mentél vele mióta megcsinálták a motort? A szerelő mit mond aki csinálta?
2017. márc. 24. 07:04
 4/4 A kérdező kommentje:
500 km-et. Szerelő azt mondta még be kell járódnia,és lehel majd kicsit kell állítani az alapjáraton.
2017. márc. 24. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!